Fruitzuur peeling

Met een fruitzuurpeeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje van uw huid verwijderd. Hierdoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar.

Het is een ideale behandeling voor een vale huid, een rokers huid, een acne huid, en huid met littekens, een huid met tekenen van huid veroudering en een vochtarme huid.

Er zijn verschillende soorten fruitzuren die gebruikt worden om de huid conditie te verbeteren, zo zijn er peelingen voor de acne huid, voor een dunne vale huid en een verouderde huid. De percentages van de zuren werken op verschillend dieptes en op verschillende huidproblemen. We hebben 4 soorten peelingen.

Dit maakt dat de fruitzuurpeeling geschikt is voor bijna all huid typen en vele huid problemen kan verminderen

Behandelmethode

We maken uw huid schoon en brengen het fruitzuurproduct aan. Naarmate u vaker een peeling hebt gehad, wordt het percentage fruitzuur iets verhoogt.

Bij het aanbrengen ontstaat een licht branderig gevoel. Na enkele minuten wordt de peeling geneutraliseerd en gaan we de huid verder uitreinigen, masseren en met een masker verzorgen. Meestal is uw huid dan wat rood, maar dit is snel verdwenen. U kunt uw activiteiten meteen weer hervatten.

Effect behandeling

Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat kunt u het beste kiezen voor drie tot vijf behandelingen achter elkaar.

Ook adviseren wij om, in de periode dat u behandeld wordt, huidverzorgingsproducten te gebruiken met fruitzuur. Als u de eerste reeks behandelingen hebt afgesloten, is één peeling per drie of zes maanden voldoende. Zo blijft het resultaat behouden.

Duur 70 minuten  | vanaf  €  72,50