Graag stel ik mezelf aan u voor.

Mijn naam is Marianne Wisse, sinds 1994 ben ik ALL ROUND schoonheidsspecialiste. en pedicure.

Na jaren, in en om Amsterdam, in diverse salons werkzaam te zijn geweest heb ik sinds 2009 mijn eigen salon. In mijn salon draait het om het beste uit de huid naar boven te halen. Daarom richt ik mij op huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en het verfraaien van de huid. Ik heb veel ervaring opgedaan op zowel de blanke als de getinte en donkere huid, elke met zijn eigen specifieke problemen.

De producten waarmee ik werk in de salon richten zicht niet alleen op verzorging van de huid maar ook op huidverbetering. Het zijn cosmetica produkten met hoogwaardige werkstoffen die werkelijk verschil maken. Jaarlijks volg ik bijscholingen en trainingen om op de hoogte te blijven.

De producten waarmee ik werk in de salon zijn Alpha-H ,Lumineus Natural Cosmetics en Simildiet.

Alpha-H is een (meervoudig) award-winning cosmeceutical merk, uit Australië, voor mannen en vrouwen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en ook daadwerkelijk resultaat willen zien. Het bestaat ruim 20 jaar, bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de huid uit zijn eigen “comfort zone” om zo daadwerkelijk verbetering van teint, structuur en kwaliteit te behalen.

Lumineus Natural Cosmetics is een beknopte cosmetica lijn met Natuurlijke ingrediënten.  Heerlijke dag-nacht crèmes, serums en masker voor thuis om de huid in een goede staat te behouden met plantaardige ingrediënten.

Simildiet is een salonlijn met diverse peelingen en  hoogwaardige serums om in te sluizen met meso-elektroporatie, dit heeft een zeer diepe werking en kan zo de cel activiteit verbeteren, activeren en stimuleren waardoor huidverbetering zichtbaar wordt.

Een stralende huid is een eerste indruk en ik help u graag u huid te laten stralen! Wij werken niet op de huid maar in de huid, dat is huidverbeterend en haalt het beste in de huid naar boven.

Ook voor het (definitief) ontharen,  permanente make-up, masseren en medische pedicure  kunt u terecht bij PUUR.

Het werken in mijn salon en het helpen van diverse soorten mensen is mijn passie.