NIEUW! Cupping massage. NIEUW!

Na een voorbereidende, ontspannende massage worden de cups op de, met olie ingesmeerde huid geplaatst. Een fijne manier van masseren met een diepere werking, met de silicone cups, die we op de huid vacuüm zuigen, stimuleren we het onderhuidse bindweefsel.  Via diverse technieken, afhankelijk van de klachten, worden de cups voortbewogen. Hierdoor wordt een diepe doorbloeding verkregen over het volledig behandelde gebied.

Wat is Cuppcupinging?

Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale siliconen cups vacuüm op de huid worden aangebracht.

Het lichaam wordt eerst in gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam.

Toxines –in spieren en gewrichten– worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van cupping kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.

Cupping kan eveneens dienen als aanvulling bij cellulitis – en andere afslankings-behandelingen, gezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken. Spieren en huid raken goed doorbloed en worden daardoor gevoed en ontdaan van afvalstoffen, tegelijk wordt de emotie die bij de drukpunten hoort ook ‘losgetrild’, met als gevolg algehele ontspanning.
Het is nog bijzonder te weten dat na een cupping op de plek van behandeling een duidelijke verkleuring te zien is. Dit is een normaal verschijnsel. Het komt door de intense doorbloeding van het weefsel. De kleur van de plek kan verschillen, van rood tot diep paars. De resterende rode/paarse plek is verder alleen een cosmetisch verschijnsel: het doet geen pijn. Het verdwijnen van de roodheid gaat meestal in gelijke mate op met het verbeteren van de klachten.

Cupping heeft een ontspannende werking en kan verlichting geven bij de volgende

 • Rug-schouderklachten
 • Verkoudheid
 • Chronische pijnklachten zoals stress en overbelasting
 • Hoofdpijn, migraine en duizeligheid
 • Cellulite  of sinasappelhuid

  Contra indicaties

 • Zwangerschap
 • Kanker
 • Beschadigde of open huis
 • Diabetes 1
 • Permanente fillers.                                                                                                                                                               

  Cupping massage tegen cellulite

  Cupping massage is het nieuwste geheim tegen cellulite.  De cups worden gebruikt om zo verklevingen en opgeslagen vetophopingen los te maken .Cupping massage mag dan dé trend van dit moment zijn, de methode zelf is allesbehalve nieuw.  Deze vacuüm massage wordt al duizenden jaren in de Oosterse geneeskunde gebruikt om ervoor te zorgen dat afvalstoffen vanuit de diepere huidlagen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd.”Maar het blijft bij cupping niet alleen bij het versneld afvoeren van afvalstoffen. “Deze massage richt zich vooral op het verstrakken van de huid. Met behulp van siliconen cups in verschillende grote wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, zorgt het ervoor dat eventuele vochtophopingen in je huid worden verminderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Met een strakkere huid tot gevolg.

  De cupping massage wordt als deel massage aangeboden en de prijzen zijn:

 • 25 minuten     € 29,50
 • 55 minuten     € 64,50